ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ CRUELTY FREE ΚΟΣΜΟ


H M·A·C δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και ποτέ δεν ζητάμε από άλλους να κάνουν δοκιμές εκ μέρους μας. Εάν κάποιος ρυθμιστικός φορέας το απαιτεί για την αξιολόγηση της ασφάλειάς του, μπορεί να γίνει μία εξαίρεση. Σήμερα, η M∙A∙C συνεχίζει να είναι ηγέτης του κινήματος για να σταματήσουν οι δοκιμές ζώων παγκοσμίως. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το IIVS (Institute for In Vitro Sciences) και μαζί τους η αποστολή μας είναι να διευρύνουμε τη χρήση και την αποδοχή εναλλακτικών δοκιμών παγκοσμίως. Η M·A·C εργάζεται για ένα cruelty free κόσμο.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που δεχόμαστε συχνά. Εάν έχετε άλλες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μας στείλετε email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Θέλουμε να κρατήσουμε το διάλογο ανοιχτό.

 

Τι εννοείτε όταν λέτε «μια εξαίρεση μπορεί να γίνει";
Από όλες τις χώρες όπου πωλείται η M·A·C σε όλο τον κόσμο, η Κίνα είναι η μόνη χώρα που γνωρίζουμε ότι οι δοκιμές σε ζώα ανήκουν στο πλαίσιο της αξιολόγησης της ασφάλειάς της. Αυτό σημαίνει ότι πριν να είμαστε σε θέση να εισάγουμε οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας στη Κίνα, η κυβέρνησή τους μπορεί να διεξάγει σε εξουσιοδοτημένα εργαστήρια δοκιμές σε ζώα στα προϊόντα μας ή στα συστατικά τους.

Πως μπορώ να μάθω αν το προϊόν μου έχει δοκιμαστεί σε ζώα;
Γνωρίζουμε ότι η Κίνα είναι η μοναδική χώρα στην οποία οι δοκιμές σε ζώα είναι μέρος της αξιολόγησης ασφάλειας. Για παράδειγμα, δεν ζητείται να κάνουμε δοκιμές σε ζώα στην Αμερική ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πως δοκιμάζει η M·A·C τα προϊόντα της ώστε να εγγυάται την ασφάλεια των καταναλωτών της;
Χρησιμοποιούμε εθελοντές και ευρέως in vitro testing (δοκιμή σε συνθετικό δέρμα).

Έχει η M·A·C δικό της εργαστήριο δοκιμής ζώων;
Όχι. Δεν έχουμε κανένα εργαστήριο δοκιμής ζώων πουθενά στον κόσμο.

Τι είναι το Institute for In Vitro Sciences;
To IIVS (Institute for In Vitro Sciences) δημιουργεί και εφαρμόζει προγράμματα σε χώρες όπου η μέθοδος εναλλακτικής δοκιμής δεν είναι αποδεκτή, προκειμένου να ενημερώσει και να επιμορφώσει τους επιστήμονες για την επιστημονικά αποδεδειγμένη εγκυρότητα της συγκεκριμένης μεθόδου. Είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε μία νέα συνεργασία με to IIVS (Institute for In Vitro Sciences) για να εξασφαλίσουμε ότι η εναλλακτική μέθοδος δοκιμής θα αποτελέσει την μοναδική και παγκόσμια τακτική. Χρηματοδοτώντας το IIVS`s International Outreach Program (IOP) εργαζόμαστε ώστε να κάνουμε τη διαφορά. To IOP παρέχει υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου τεχνικής βοήθειας σε μορφή διαλέξεων, εργαστηρίων και μαθημάτων, στις χώρες οι οποίες είναι επιφυλακτικές στα εναλλακτικά προγράμματα και βασίζονται στις δοκιμές σε ζώα, ώστε να τους αλλάξουν τη νοοτροπία.