M·A·C PRO

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ M·A·C PRO MEMBERSHIP

Το M·A·C Pro Membership είναι το κορυφαίο πρόγραμμα του κλάδου των επαγγελματιών του makeup (makeup artists, αισθητικοί, κοσμετολόγοι, κομμωτές, μανικιουρίστ, fashion/beauty editors, agents, σκηνοθέτες/παραγωγοί fashion stylists, σχεδιαστές μόδας, μοντέλα, ηθοποιοί/ερμηνευτές και φωτογράφοι). Αυτό το πρόγραμμα συνδρομής προσφέρει στον επαγγελματία makeup artist έναν άμεσο σύνδεσμο με τον κόσμο της M·A·C, καθώς και αποκλειστικά προνόμια μέλους. Σε όλο το πρόγραμμα, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, και την πιο ολοκληρωμένη επιλογή επαγγελματικού μακιγιάζ. Για όποιον παρακολουθεί σχολή ή ινστιτούτο μακιγιάζ ή performing arts, προσφέρουμε επίσης το πρόγραμμα M·A·C Pro Student. Αυτή είναι η αρχή μιας δυναμικής σχέσης με κάθε επαγγελματία makeup artist που βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα macpro.com για να μάθετε περισσότερα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ;
Για πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα και λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια συνδρομής, επισκεφθείτε ένα M·A·C Store ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας:
Για Ελλάδα, στο promembership_greece@gr.maccosmetics.com.
Για Κύπρο, στο promembership_cyprus@mac-cyprus.com ή το +0035722863301 (Δευ-Πεμ 9πμ-1μμ & 3-6μμ, Παρ 9πμ-1μμ).

O M·A·C PRO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ
Για να αλλάξετε ή να ενημερώσετε τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και το e-mail σας, αλλαγή ονόματος στην κάρτα σας,αλλαγή κατηγορίας συνδρομής ή κάρτα αντικατάστασης, επικοινωνήστε μαζί μας:
Για Ελλάδα, στο promembership_greece@gr.maccosmetics.com.
Για Κύπρο, στο promembership_cyprus@mac-cyprus.com ή το +0035722863301 (Δευ-Πεμ 9πμ-1μμ & 3-6μμ, Παρ 9πμ-1μμ).

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Εκπτώσεις Προϊόντων

Προσκομίστε την κάρτα μέλους σας στα καταστήματα M·A·C και επιλέξτε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλο τον κόσμο για να λάβετε έκπτωση σε προϊόντα M·A·C, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Pro. Για πλήρη κατάλογο με τις τοποθεσίες Pro, και τα καταστήματα που δέχονται την έκπτωση, επισκεφθείτε τη σελίδα εύρεσης Καταστημάτων. Τα επίπεδα των εκπτώσεων μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

 

Events μόνο για Eπαγγελματίες

Master Classes: Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της κουλτούρας της M·A·C, εμπνευσμένα Master Classes ενισχύουν την ανάπτυξη της κοινότητας των artists. Καλλιεργήστε και αναπτύξτε δεξιότητες. Παρακολουθήστε επιδείξεις μακιγιάζ για να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με την εφαρμογή και τη θεωρία της τεχνικής.

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Για όποιον παρακολουθεί συνεργαζόμενη σχολή ή ινστιτούτο τέχνης μακιγιάζ ή τεχνών του θεάματος, προσφέρουμε επίσης το πρόγραμμα M·A·C Pro Student. Αυτή είναι η αρχή μιας δυναμικής σχέσης της M·A·C με κάθε makeup professional που βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του. Για πλήρη στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα Pro Student,επικοινωνήστε για Ελλάδα, στο
Για Ελλάδα, στο promembership_greece@gr.maccosmetics.com.
Για Κύπρο, στο promembership_cyprus@mac-cyprus.com ή το +0035722863301 (Δευ-Πεμ 9πμ-1μμ & 3-6μμ, Παρ 9πμ-1μμ).

Το πρόγραμμα M·A·C Pro Student απευθύνεται σε άτομα που έχουν εγγραφεί σε έγκριτη σχολή ή ινστιτούτο makeup artistry, κοσμετολογίας, κομμωτικής, αισθητικής, φωτογραφίας, μόδας ή performing arts.

Είμαι μέλος του M·A·C Pro Student και έχω αποφοιτήσει. Πώς μπορώ να αποκτήσω συνδρομή Pro;
Τα συγχαρητήριά μας για την αποφοίτησή σας. Αν εργάζεστε πλέον στο χώρο, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνδρομής M·A·C Pro για να έχετε ακόμη περισσότερα προνόμια. Για να κάνετε αίτηση επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα M·A·C.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είτε θέλετε να γίνετε μέλος της M·A·C Pro είτε είστε μέλος και εξακολουθείτε να έχετε αναπάντητα ερωτήματα, εδώ θα βρείτε μερικές απαντήσεις. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε. Έχετε και άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

1 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΟΥ;

Τα μέλη M·A·C Pro και M·A·C Pro Student μπορούν να εξαργυρώσουν την έκπτωσή τους σε οποιοδήποτε αποκλειστικό κατάστημα της M·A·C ή σε κατάστημα M·A·C Pro παγκοσμίως. Οι εκπτώσεις μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Τα μέλη στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όφελος της έκπτωσης online στο maccosmetics.gr. Παρακαλούμε απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε M·A·C Store και Pro Store ή στείλτε μας email στη διεύθυνση promembership_greece@gr.maccosmetics.com για Ελλάδα και promembership_cyprus@mac-cyprus.com για Κύπρο.

Για να εντοπίσετε κατάστημα που να δέχεται έκπτωση M·A·C Pro κοντά σας, κάντε κλικ εδώ.

Εάν ζείτε εκτός Ελλάδας και Κύπρου και δεν μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παραγγελιών μέσω ταχυδρομείου του Ηνωμένου Βασιλείου στο τηλέφωνο +44 870 034 2627 για να διαπιστώσετε αν γίνεται παράδοση στην περιοχή σας.

2 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ, ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΣ/-Η ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Για τα μέλη του M·A·C Pro στην Ελλάδα, επισκεφθείτε ένα M·A·C Store ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο promembership_greece@gr.maccosmetics.com.

Για τα μέλη του M·A·C Pro στην Κύπρο, ανατρέξτε στην Εγγραφή για λεπτομέρειες ή επικοινωνήστε στο promembership_cyprus@mac-cyprus.com ή το 22863301 (Δευ-Πεμ 9πμ-1μμ & 3-6μμ, Παρ 9πμ-1μμ).

Για να κάνετε αίτηση για τη συνδρομή M·A·C Pro εκτός Ελλάδας και Κύπρου, επικοινωνήστε με το κοντινότερό σας M·A·C κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις συμμετοχής στη χώρα σας. Για να δείτε αν υπάρχει ένα κατάστημα κοντά σας, κάντε κλικ εδώ.

3 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ ΩΣ MAKEUP ARTIST ΤΗΣ M·A·C. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ M·A·C;

Προς το παρόν, η M·A·C δεν προσφέρει πιστοποίηση makeup artistry ούτε λειτουργεί κάποια σχολή ή προσφέρει μαθήματα. Προσφέρουμε το πρόγραμμα M·A·C Pro Student σε άτομα που φοιτούν σε έγκριτη σχολή ή ινστιτούτο εκμάθησης makeup artistry.

4 ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ M·A·C PRO, ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΘΩ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η CORNER ΤΗΣ M·A·C;

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το M·A·C Pro. Αναζητούμε πάντα θετικούς, ενεργητικούς ανθρώπους να μας αντιπροσωπεύσουν.

Για μια θέση Makeup Artist σε κατάστημα M·A·C ή corner πολυκαταστήματος, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του καταστήματος. Για να βρείτε διευθύσειςς και τηλέφωνα επικοινωνίας των καταστημάτων της περιοχής σας, μεταβείτε στην Εύρεση Καταστημάτων.

5 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ M·A·C. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Ενώ εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας για την πώληση προϊόντων M·A·C, τα προϊόντα μας διανέμονται προς πώληση μόνο σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής. Ενώ υπάρχουν και άλλα σημεία πώλησης, εμείς δεν επιδιώκουμε να επεκτείνουμε αυτή τη στιγμή το δίκτυο της διανομής μας και δεν προσφέρουμε franchises.

6 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ PRO;

Τα μέλη στην Ελλάδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προνόμιο της έκπτωσής τους για να αγοράσουν προϊόντα Pro στo M·A·C Store Ερμού.

7 ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΩ ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΟΧΙ;

Μόλις υποβάλετε την αίτησή σας σε κάποιο κατάστημα M·A·C χρειάζεται 1-3 εβδομάδες για να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία της συνδρομής σας. Αν η συμμετοχή σας εγκριθεί, χρειάζονται άλλες 3-4 εβδομάδες για την παράδοση της κάρτας σας. Αν η συμμετοχή σας απορριφθεί, θα σας σταλεί αμέσως ένα email με την αιτιολογία.

Να θυμάστε ότι η κάρτα σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που δηλώσατε στην αίτησή σας. Αν έχετε αλλάξει πρόσφατα διεύθυνση και χρειάζεστε κάρτα αλλαγής ή επιθυμείτε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106786235 (Δευ-Παρ 10πμ-5μμ) για Ελλάδα ή στο 22863301 (Δευ-Πεμ 9πμ-1μμ & 3-6μμ, Παρ 9πμ-1μμ) για Κύπρο.

8 ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ M·A·C PRO STUDENT ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗ PRO ΣΥΝΔΡΟΜΗ;

Τα συγχαρητήριά μας για την αποφοίτησή σας. Αν εργάζεστε πλέον στο χώρο, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνδρομής M·A·C Pro για να έχετε ακόμη περισσότερα προνόμια. Για να κάνετε αίτηση επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα M·A·C.

9 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PRO STUDENT;

Το πρόγραμμα M·A·C Pro Student απευθύνεται σε άτομα που έχουν εγγραφεί σε έγκριτη σχολή ή ινστιτούτο makeup artistry, κοσμετολογίας, κομμωτικής, αισθητικής, φωτογραφίας, μόδας ή performing arts. Για να κάνετε αίτηση επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα M·A·C.

10 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥ;

Αν θέλετε αλλαγή διεύθυνσής επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα M·A·C ή στείλτε email στο promembership_greece@gr.maccosmetics.com για Ελλάδα ή στο promembership_cyprus@mac-cyprus.com για Κύπρο.

11 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ;

Εάν έχετε αλλάξει το όνομά σας και θέλετε μια νέα κάρτα στείλτε το αίτημά σας με email στο promembership_greece@gr.maccosmetics.com για Ελλάδα ή στο promembership_cyprus@mac-cyprus.com για Κύπρο.