ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ & ΣΠΑΝΙΑ
ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

Οι συνθέσεις της σειράς skincare Hyper Real™ τροφοδοτούνται
από ένα σπάνιο Εκχύλισμα Ιαπωνικής Παιώνιας που εξομαλύνει
τον τόνο, βελτιώνοντας ορατά τη λάμψη με την πάροδο του χρόνου,
προσφέροντας υγιή, φυσικά λαμπερή επιδερμίδα.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ARTISTS

TIPS & TRICKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η SOFT MATTE ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ψεκάστε το πρόσωπο με Fix+, και στη συνέχεια εφαρμόστε το Hyper Real Serumizer™. Κάντε blend με το Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer στη ζώνη "T" του προσώπου για extra έλεγχο της λιπαρότητας και της γυαλάδας.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ MASSAGE-MELT

Εφαρμόστε το Hyper Real Skincanvas Balm™ στην επιδερμίδα σας. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να καλύψετε όλα τα σημεία του προσώπου.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ WAKE-UP-TO-MAKEUP

Κάντε μασάζ με το Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να ασκήσετε πίεση και να σμιλέψτε τα χαρακτηριστικά σας.

Η BARE-FACED GLAM ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πιέστε το Hyper Real Serumizer™ σε όλο το πρόσωπο και αφήστε το να σετάρει. Δώστε ομοιόμορφο τόνο με το Studio Fix Fluid SPF 15. Ολοκληρώστε με το Fix+ Magic Radiance.

Η DEWY SKIN ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Εφαρμόστε απαλά Hyper Real Serumizer™ στο πρόσωπο. Προσθέστε Studio Radiance Primer στα ψηλά σημεία του προσώπου. Ολοκληρώστε με Fix+ Stay Over.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ

Εφαρμόστε Hyper Real Serumizer™  & Hyper Real Skincanvas Balm™  με το πινέλο 001 Serum + Moisturizer Brush ή απευθείας στο δέρμα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ PETAL-PRESS

Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, εφαρμόστε απαλά το Hyper Real Serumizer™ με μια κίνηση προς τα πάνω και προς τα έξω.

DISCOVER THE ART OF
REACHING YOUR SKIN GOALS

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;

LIVE CHAT &
VIDEO CHAT

Θέλετε χρήσιμα makeup tips από M·A·C Pros; Οι Makeup Artists μας είναι διαθέσιμοι για Live Chat, καθώς και για Video Chat μέσω ραντεβού, καθημερινές 10:00 με 18:00.

MAKEUP
SERVICES

Επιλέξτε μια από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μακιγιάζ 30’, 60’ ή 90’ λεπτών και εξαργυρώστε με τα αγαπημένα σας προϊόντα. Κλείστε το ραντεβου σας σε ένα από τα αποκλειστικά καταστήματα M·A·C.

ONLINE
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Από δωρεάν αποστολές & δείγματα, έως extra πόντους για το πρόγραμμα M·A·C LOVER, δείτε όλες τις αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν αυτή τη στιγμή.