ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Όλες οι αξιολογήσεις προϊόντων υπόκεινται στους Όρους & Προϋποθέσεις της M·A·C Cosmetics. Πέραν αυτών:

α) Οι αξιολογήσεις δεν θα δημοσιευτούν εάν (i) κάποιο από τα περιεχόμενα είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε μέρους, περιέχει ιούς λογισμικού, εμπορικό όφελος, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές ή οποιαδήποτε μορφή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή (ii) πλαστοπροσωπείτε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή παραπλανείτε με άλλο τρόπο ως προς την προέλευση οποιασδήποτε αξιολόγησης. 

β) Σχόλια ή ζητήματα που δεν σχετίζονται με προϊόντα ή υπηρεσίες της M·A·C Cosmetics δεν θα δημοσιεύονται. Η υποβολή αξιολόγησης δεν αποτελεί επίσημο κανάλι παραπόνων και η M·A·C Cosmetics δεν μπορεί να απαντήσει απευθείας σε εσάς σε αυτήν την πλατφόρμα. Εάν έχετε κάποια ανησυχία, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της M·A·C Cosmetics στο (+30) 210 6595700 ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL και ένα μέλος της ομάδας της M·A·C Cosmetics θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

γ) Υποβάλλοντας μια αξιολόγηση, αποδέχεστε ότι αυτή (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη και της τοποθεσίας σας) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση προϊόντων της M·A·C Cosmetics στο marketing της M·A·C Cosmetics, στους ιστότοπούς της και σε ιστότοπους τρίτων εμπόρων λιανικής. Η M·A·C Cosmetics μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση email σας ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με την αξιολόγησή σας.  Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της M·A·C Cosmetics.