ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ M·A·C

Η M·A·C πωλείται σε περισσότερες από 90 χώρες και επικράτειες. H δημοτικότητα της μάρκας αναπτύχθηκε μέσω της παραδοσιακής διαφήμισης από στόμα σε στόμα, από makeup artists, μοντέλα, φωτογράφους και δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο. Η M·A·C απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές, όλα τα φύλα και είναι αναγνωρισμένη ως η αυθεντία στα χρώματα, παρέχοντας ποιότητας προϊόντα τόσο σε επαγγελματίες makeup artist όσο και στους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης σειρά μακιγιάζ, βλεφαρίδων, πινέλων, προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, foundation και αξεσουάρ. Η Estée Lauder Companies απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της M·A·C το 1994 και την πλήρη κυριότητα το 1998. Επισκεφθείτε την Iστορία της Μάρκας για να μάθετε περισσότερα για τη μάρκα.

Στη M·A·C, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι θέσεων εργασίας, από εταιρικές θέσεις έως θέσεις για Makeup Artist σε ένα από τα καταστήματά μας.

Είμαστε ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Για μια θέση Makeup Artist σε κατάστημα M·A·C ή corner πολυκαταστήματος, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του καταστήματος. Για να βρείτε διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας των καταστημάτων της περιοχής σας, μεταβείτε στην ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.