ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ,
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΦΕΛΗ
Θα θέλαμε να κάνουμε απόλυτα σαφές ότι η M·A·C
εξειδικεύεται στο να δημιουργεί προϊόντα απόλυτα ασφαλή με φιλικά προς την επιδερμίδα συστατικά.

Τα υψηλής απόδοση και φιλικά προς στο δέρμα προϊόντα σχεδιάζονται από ένα brand που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη παγκόσμια κοινότητα μέσα από προγράμματα όπως το VIVA GLAM.
Θέλοντας να συνεχίσουμε να κάνουμε καλό στο πλανήτη μας θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη βιωσιμότητα των συσκευασιών μας.

Στο maccosmetics.gr, στις σελίδες των προϊόντων μας, θα βρείτε τις λίστες των συστατικών καθώς και τα οφέλη των προϊόντων, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε συνειδητά το κατάλληλο για εσάς.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ
ΜΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ

Δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό. Δεν διαπραγματευόμαστε την απαιτητική εκτέλεση και αποτελεσματικότητα που προσφέρουν τα προϊόντα μας. Έχουμε πάθος στο να δημιουργούμε υψηλής απόδοσης και εγκεκριμένα απο Artists προϊόντα. Όσο αφορά τη σύνθεση των προϊόντων – που περνάει πάντα από πολύ αυστηρούς και απαιτητικούς ελέγχους – η ασφάλεια σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας, τα οποία πληρούν όλα τα standards που έχουν θεσπιστεί από τους σχετικούς Ευρωπαϊκούς αλλά και Εγχώριους κανονισμούς, καθώς και τα πολύ υψηλά standards που έχουμε ορίσει οι ίδιοι για τα προϊόντα μας.

Όσο συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε τις συνθέσεις των προϊόντων μας, για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε το συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο ποιότητας, δεσμευόμαστε να μοιραζόμαστε πάντα μαζί σας τα ακριβή συστατικά τους.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ M·A·C
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ:

SODIUM LAURIL SULFATE Ή SLS (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ M·A·C PRO CHROMCAKE ΚΑΙ ΤΟ MIXING MEDIUM 7)

SODIUM LAURETHSULFATE Ή SLES
Ρίξτε μια ματιά στις σελίδες των προϊόντων μας και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα συστατικά τους, ή μπορείτε επίσης επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.
Επιλέγουμε περιζήτητα και αξιόπιστα συστατικά για τις συνθέσεις μας και βασιζόμαστε στην επιστήμη για να σχεδιάσουμε και να παράγουμε συγκεκριμένα συμπλέγματα συστατικών, με μοναδικό μας στόχο να σας βοηθήσουμε να πετύχετε ένα υψηλής ποιότητας M·A·C look.

Συλλέγουμε τα ποιοτικότερα συστατικά και αξιολογούμε το καθένα από αυτά πριν από τη διαδικασία της παρασκευής, για να εξασφαλίσουμε ότι πληροί τα πολύ υψηλά πρότυπα καθαρότητας που έχουμε θέσει.
ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ
ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ M·A·C:
ΘΡΕΦΕΙΕΛΑΙΟ JOJOBA
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ
ΕΛΑΙΟ ARGAN
ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΠΟΡΩΝ ΜΑΝΓΚΟ
ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΕΛΑΙΟ LIME
ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ
ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΥΚΩΝ
ΚΑΦΕΪΝΗ
ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΑΓΓΟΥΡΙ
ΧΑΜΟΜΗΛΙ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ
ΔΙΝΕΙ ΛΑΜΨΗΒΙΤΑΜΙΝΗ CΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙΣΚΟΝΗ ΑΝΘΡΑΚΑ
ΦΩΤΙΖΕΙΕΛΑΙΟ GRAPEFRUIT
ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙΣΟΥΚΡΟΖΗ
ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΒΙΤΑΜΙΝΗ E
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ:


ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Moisture-Fusion Complex
– ένα ισχυρό μείγμα υαλουρονικού νατρίου που βοηθάει την επιδερμίδα να αιχμαλωτίζει την υγρασία, προσφέροντας μία αίσθηση άνεσης, μαζί με πολυγλουταμικά οξέα (PGA) που προέρχονται από ζαχαροκάλαμο και διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Multi-Mineral Complex – ένα σύμπλεγμα ορυκτών που έχει υποστεί ζύμωση σε ένα πλούσιο σε ορυκτά εκχύλισμα μαγιά, το οποίο παρέχει βιο-διαθέσιμα κολλοειδή ορυκτά που βοηθούν στη θρέψη της επιδερμίδας.ΜΑΤΙΑ

Thermal-Sensitive Technology
– την τεχνολογία αυτή τη χρησιμοποιούμε στην Extended Play Mascara. Πρόκειται για ένα μείγμα πολυμερών με διαφορετικά σημεία τήξης που προσφέρει 16-ώρες διάρκεια και προσδίδει στη σύνθεση ανθεκτικότητα στο μουτζούρωμα και δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης με ζεστό νερό.

Pigment Expression Technology – μια τεχνολογία που επιτρέπει την ομαλή ομογενοποίηση χρωστικών σε όλη την επιδερμίδα.

Soft-Focus Filter Technology – μια τεχνολογία που δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο, διάχυτο εφέ.

Metallic Melt Technology – μαλακτικοί εστέρες βοηθούν στην ομαλή υφή που βελτιώνει τη διαύγεια και την ομαλότητα του χρώματος.

TriFibre Blend Technology – η μοναδική μίξη ινών διαφορετικού μήκους και σχήματος που συνδυαστικά ενισχύουν τον όγκο και το γέμισμα των φρυδιών.ΧΕΙΛΗ

Sweet Sting Complex
– ένα σύμπλεγμα απο ginger, κόκκινο πιπέρι και κρύσταλλα μενθόλης που δίνει την ταυτόχρονη αίσθηση ενός γλυκού, απαλού τσιμπήματος και μιας ανανεωτικής φρεσκάδας.

Moisture Glow Matrix – ένα θρεπτικό μείγμα από έλαιο σπόρου jojoba, βούτυρο shea και βούτυρο σπόρων μάνγκο που ενυδατώνει ιδανικά τα χείλη, κλειδώνει το χρώμα και προσφέρει μία απαλή λάμψη

Σε κάθε προϊοντική σελίδα, μπορείτε να βρείτε μία λίστα με συγκεκριμένα οφέλη της κάθε σύνθεσης ξεχωριστά.