ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ
ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ

Το 100% της τιμής πώλησης του κραγιόν Viva Glam δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως κύριο στόχο ένα υγιές μέλλον, με ίσα δικαιώματα για όλους. Από το ’94, το M∙A∙C VIVA GLAM έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως — και συνεχίζει!

“A RED LIP IS MY LOOK QUE
NO FALLA – EL ROJO SIEMPRE
FUNCIONA! THIS FIERY SHADE
EMBODIES WHO I AM, AND I HOPE
YOU LOVE IT AS MUCH AS I DO.”

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ

LIMITED-EDITION VG26

Γιορτάζουμε 26 χρόνια προσφοράς του 100% της αξίας των κραγιόν VIVA GLAM με ένα αποκλειστικό, φλογερό κόκκινο Matte Lipstick που προστίθεται στη φιλανθρωπική μας σειρά – για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

SOLD OUT

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ, COMO ALÍ

Εμπνευστείτε το τέλειο look, για καλό σκοπό, με το M·A·C VIVA GLAM Rosalía.

CHANGING LIVES
SINCE '94

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 9.713 ΔΩΡΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ 1.818 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ 92 ΧΩΡΕΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 500.000.000$ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 19 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ VIVA GLAM ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ

Όταν αγοράζετε ένα κραγιόν VIVA GLAM, προσφέρετε το 100% της τιμής πώλησης σε τοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν γυναίκες και κορίτσια, την κοινότητα LGBTQIA+ καθώς και άτομα που ζουν με ή πάσχουν από τον ιό HIV / AIDS.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Το M∙A∙C VIVA GLAM συνεργάζεται με τοπικούς οργανισμούς και αγωνίζεται για τα ίσα δικαιώματα γυναικών και κοριτσιών και ειδικότερα για την αναπαραγωγική και σεξουαλική υγεία και εκπαίδευση τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
THN LGBTQIA+
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Το M·A·C VIVA GLAM εξαλείφει το στίγμα και παλεύει για την ενδυνάμωση της κοινότητας LGBTQIA+. Σε συνεργασία με περιφερειακούς οργανισμούς, η δράση επικεντρώνεται ιδιαίτερα σε νέους, άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ
ΤΟΝ ΙΟ HIV / AIDS

Το M·A·C VIVA GLAM συνεχίζει τον σκοπό του και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την εξάλειψη του HIV / AIDS, με ένα νέο κραγιόν VIVA GLAM κάθε φορά.

ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19

Φέτος, εν όψη της πανδημίας, το M·A·C VIVA GLAM προχώρησε σε δωρεές αξίας 10,000,000$ σε περισσότερους από 250 τοπικούς οργανισμούς, υποστηρίζοντας ευπαθείς ομάδες.

26 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ GLAM!

Τα πιο glam highlights, θρυλικά πρόσωπα και εικονικές αποχρώσεις από την όμορφη ιστορία του M∙A∙C VIVA GLAM. ΔΕΙΤΕ ΤΟ TIMELINE

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ LOOK ΤΗΣ ROSALÍA

Ολοκλήρωσε το απόλυτο face-look, με τα προϊόντα και τις αποχρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν στη φωτογράφιση της Rosalía για το VIVA GLAM 26.