ΑΠΟ ΤΟ 1984, Η M·A·C COSMETICS ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COLOUR AUTHORITY ME ARTISTRY ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ MAKEUP LOVERS ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ BACK-TO-MAC.

 

M·A·C STANDS FOR
ALL AGES, ALL RACES, ALL GENDERS

M·A·C
BESTSELLERS

Με προϊόντα υψηλής απόδοσης, από το all-inclusive Studio Fix Fluid SPF 15 μέχρι το πλούσιο

μπλε-κόκκινο του Retro Matte Lipstick Ruby Woo, σίγουρα υπάρχει ένα best-selling

M·A·C must-have που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού makeup lover.

ARTISTRY

Η αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε την απεριόριστη αυτοέκφραση μετατρέποντας το makeup σε τέχνη για ΟΛΟΥΣ
– και για εσάς. Το κύρος μας στην τέχνη του makeup ξεκινά με την εκπαίδευση και τη γνώση των χιλιάδων
Artists μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε τον Artist μέσα σας.

ONLINE SHOPPING

LIVE CHAT

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποιο προϊόν; Μήπως θέλετε χρήσιμα makeup tips από επαγγελματίες του είδους; Οι Makeup Artists μας είναι διαθέσιμοι για Live Chat, καθημερινές 10:00–18:00.

VIDEO CHAT

Μπορείτε επίσης, να λάβετε προσωπικές συμβουλές ομορφιάς μέσω Videoκλήσης, καθημερινές 10:00-18:00, κατόπιν ραντεβού μέσω Live Chat ή τηλεφώνου.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Από δωρεάν αποστολές και extra δείγματα, έως extra πόντους για το πρόγραμμα επιβράβευσης M·A·C LOVER, δείτε όλες τις αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν τώρα.

M·A·C CARES

Ανακαλύψτε όλες μας τις πρωτοβουλίες σχετικά με την
κοινωνική δικαιοσύνη και την ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον.

27 YEARS OF GIVING A GLAM!

Από το 1994, η εκστρατεία M·A·C VIVA GLAM έχει δωρίσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως – και συνεχίζει! – υποστηρίζοντας ένα υγιές μέλλον και ίσα δικαιόματα για όλους. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 9,713 δωρεές σε 1,818 οργανισμούς σε 92 χώρες. Και πάνω από 19,000,000 ζωές που έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο, σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

empowering women and girls

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Το M·A·C VIVA GLAM συνεργάζεται με τοπικούς οργανισμούς για την εξάλειψη των στιγμάτων και την παροχή πόρων που προωθούν ένα υγιές και ευτυχισμένο μέλλον για όλους.

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ LGBTQIA+

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Το M·A·C VIVA GLAM υπερασπίζεται το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να έχει αυτονομία πάνω στο σώμα του, ώστε να μπορεί να ζει ως η πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού του.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ
ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Το M·A·C VIVA GLAM στηρίζεται στη μακροχρόνια πίστη μας στην εκπροσώπηση, την ένταξη και την ισότητα όλων των ηλικιών, των φυλών και των φύλων, υποστηρίζοντας την αλλαγή και παρέχοντας πόρους που προάγουν τη φυλετική δικαιοσύνη.

FREE SHIPPING WITH $25+! PLUS, FREE RETURNS

ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Το M·A·C VIVA GLAM συνεχίζει τη δέσμευσή μας να κάνουμε καλό στον πλανήτη, υποστηρίζοντας οργανισμούς που προωθούν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ, Η M·A·C ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ, ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.
Μάθετε τα πάντα γύρω από τα πολυπόθητα και αξιόπιστα συστατικά που περιέχονται στις υψηλής απόδοσης συνθέσεις μας – συμπεριλαμβανομένων και συστατικών που δεν περιέχονται στα προϊόντα μας – για να σας βοηθήσουμε να κάνετε συνηδειτά και ευσυνειδήτως τις σωστές επιλογές για εσάς.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το ιδρυτικό μας σλόγκαν – All Ages, All Races, All Genders – αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας σήμερα περισσότερο από ποτέ, καθώς αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φίλων και θαυμαστών μας σε όλον τον κόσμο.

 

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ PRIDE
ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

 

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΠΕΡΑ & ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ
ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ