MAC BEAUTY FAQ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΔΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι πούδρες για το πρόσωπο ή οι πούδρες σταθεροποίησης είναι ένα σημαντικό βήμα σε οποιαδήποτε ρουτίνα μακιγιάζ. Σήμερα υπάρχουν πολλές νέες τεχνολογίες πίσω από τις πούδρες προσώπου της MAC, οι οποίες γενικά περιέχουν πολυλειτουργικά συστατικά ομορφιάς που δρουν ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα, βελτιώνοντας τις ατέλειες, λειαίνοντας τους πόρους και τις λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα σταθεροποιούν το μακιγιάζ χαρίζοντας ένα αψεγάδιαστο τελείωμα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ;

Πρέπει να χρησιμοποιείται ως το τελευταίο βήμα του μακιγιάζ για τη σταθεροποίηση του foundation και άλλων προϊόντων για το πρόσωπο. Η απόχρωση που θα επιλέξετε μπορεί να εξαρτηθεί από μια ποικιλία στοιχείων του μακιγιάζ. Αρχικά ο τύπος της επιδερμίδας σας, στη συνέχεια το τελείωμα του foundation που χρησιμοποιείτε και τέλος οι χρηστικές ανάγκες σας θα καθορίσουν τον τύπο πούδρας που πρέπει να επιλέξετε. Επίσης, η επιλογή απόχρωσης εξαρτάται από τη σύνθεση της πούδρας που θα επιλέξετε και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με την απόχρωση του foundation. Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι γι’ αυτό.

Ας δούμε τις διαφορετικές ανάγκες μακιγιάζ και ας μοιραστούμε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την κατάλληλη πούδρα για εσάς.

ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ

Η πιο κοινή ανάγκη είναι μια πούδρα προσώπου για την καταπολέμηση των προβλημάτων της λιπαρής επιδερμίδας και τη δημιουργία ενός ματ τελειώματος. Όταν η επιδερμίδα έχει έντονη τάση λιπαρότητας, αυτό σημαίνει ότι είναι περισσότερο υγρή. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επειδή όταν η πούδρα απορροφά τη λιπαρότητα, σκουραίνει και το χρώμα της αλλοιώνεται μέσω της διαδικασίας οξείδωσης. Για να αποφευχθεί αυτό, υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορείτε να λάβετε υπόψη. Αν θέλετε μόνο να ρυθμίσετε τη λιπαρότητα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διάφανη ή ημιδιάφανη πούδρα φινιρίσματος πάνω από τη βάση σας. Όταν μια πούδρα είναι διάφανη αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να την εφαρμόζετε συχνά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς αυτή να προσθέτει χρώμα ή να συσσωρεύεται στην επιδερμίδα σας, κάτι που δημιουργεί πιο φυσική υφή. Επειδή αυτό το προϊόν διατίθεται τόσο σε πεπιεσμένη μορφή όσο και σε σκόνη, δοκιμάστε την ημιδιάφανη πούδρα σε σκόνη της MAC P&P, για επιδερμίδα με εκπληκτικά λεία και ομοιόμορφη υφή μακράς διάρκειας.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ

Αν χρησιμοποιείτε την πούδρα για κάλυψη, θα πρέπει να επιλέξετε μια αδιαφανή σύνθεση με χρώμα. Αν διαλέξετε αυτήν την επιλογή και έχετε λιπαρή επιδερμίδα ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δροσερό, πιο ενυδατικό foundation, τότε πρέπει να επιλέξετε μια απόχρωση 1 έως 3 τόνους πιο ανοιχτόχρωμη από την απόχρωση του foundation που χρησιμοποιείτε. Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε χρωστικές, τόσο μεγαλύτερη είναι η κάλυψη που θα έχετε. Οι πούδρες σε πεπιεσμένη μορφή συνήθως έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε χρωστικές σε σύγκριση με τις πούδρες σε σκόνη. Αυτό διαφέρει μεταξύ των brand και μεταξύ των προϊόντων, επομένως ζητήστε πάντα τη συμβουλή του αντιπροσώπου ομορφιάς.

Καλό είναι επίσης να εφαρμόσετε μια αδιαφανή πούδρα σταθεροποίησης με χρώμα μετά την ολοκλήρωση του μακιγιάζ το πρωί. Η πούδρα θα προσθέσει επιπλέον κάλυψη και στις περισσότερες περιπτώσεις θα τελειοποιήσει την ποιότητα του αποτελέσματος, ειδικά για εκείνους που προτιμούν μια μέτρια προς πλήρη κάλυψη. Η πούδρα μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για διάφανο αποτέλεσμα, ενώ τα σφουγγαράκια θα χαρίσουν περισσότερη κάλυψη ή μεγαλύτερη απόδοση προϊόντος όπου απαιτείται.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε μια πούδρα με χρώμα και κάλυψη το πρωί, μια πούδρα σε πεπιεσμένη μορφή με ημιδιάφανους δευτερεύοντες τόνους είναι ένας ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε η επιδερμίδα σας να παραμείνει φρέσκια.ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ M·A·C

Είτε επιθυμείτε μια πούδρα σε σκόνη για διακριτικό ομοιόμορφο τελείωμα είτε μια πούδρα σε πεπιεσμένη μορφή για πιο έντονη κάλυψη, οι πούδρες της M·A·C για το πρόσωπο θα σας χαρίσουν ένα αψεγάδιαστο look.

SET POWDERBLOT POWDER / PRESSEDSTUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATIONPREP + PRIME TRANSPARENT
FINISHING POWDER
PREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME FIX + MATTEPREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER

Απαλή, ματ υφή

-

Σταθεροποιεί το μακιγιάζ

-

Δεν προκαλεί ακμή

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ρυθμίζει τη λιπαρότητα

-

Σταθεροποιεί το μακιγιάζ

-

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο φρεσκάρισμα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Μέτρια - Πλήρης κάλυψη

-

Αποτέλεσμα που διαρκεί 12 ώρες

-

Μειώνει την εμφάνιση πόρων

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Αόρατη σύνθεση

-

Βελούδινα λείο τελείωμα

-

Για όλους τους τόνους επιδερμίδας

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ M·A·C