MAC BEAUTY FAQ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗΤΟΥ PRIMER ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ FOUNDATION;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ PRIMER;

Το primer αναφέρεται συχνά ως βάση για το foundation ή ως foundation primer. Συνήθως χρησιμοποιούνται προκειμένου να επιτευχθεί ένα ελεγχόμενο ματ τελείωμα. Η χρήση του Primer πριν από την εφαρμογή του foundation δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την προσθήκη αυτού του προϊόντος στο νεσεσέρ σας. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο της επιδερμίδας σας, τα προβλήματα που παρουσιάζει και το τελείωμα που επιθυμείτε. Καθένα από αυτά τα χαρακτηριστικά θα καθορίσει το είδος της σύνθεσης που θα επιλέξετε για τη ρουτίνα ομορφιάς σας.
Αν το primer που χρησιμοποιείτε διαθέτει συστατικά για τη βελτίωση της επιδερμίδας όπως ιριδίζον τελείωμα ή μαρμαρυγία, θυμηθείτε ότι αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μια έντονα γυαλιστερή στρώση κάτω από το μακιγιάζ σας. Αυτό θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του foundation και άλλων προϊόντων που θα εφαρμόσετε από πάνω.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ PRIMER;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πλεονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς αυτό θα βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας σας και τη διάρκεια της βάσης. Το μαγικό με αυτή τη στρώση προϊόντος είναι ότι βελτιώνει τη διάρκεια όλων των άλλων προϊόντων μακιγιάζ. Τα primer είναι το μυστικό που επιτρέπει στους makeup artists να πετυχαίνουν βάσεις μακράς διάρκειας τόσο σε επαγγελματικές καταστάσεις όσο και στην πραγματική ζωή! Σκεφτείτε τα σαν ένα φίλτρο που διαρκεί όλη μέρα.
Όλα τα primer της MAC έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας. Χάρη στα ειδικά πολυλειτουργικά συστατικά που περιλαμβάνονται σε κάθε μπουκάλι, αυτά τα προϊόντα έχουν πολλαπλή δράση και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της επιδερμίδας σας. Συχνά δρουν λειαίνοντας τις γραμμές και τις ατέλειες, ελέγχουν τη λιπαρότητα και λειτουργούν ως ενυδατικά προϊόντα. Ορισμένα προϊόντα προετοιμασίας της M·A·C μειώνουν την ερυθρότητα χάρη στην περιεκτικότητά τους σε δραστικά συστατικά όπως στα εκχυλίσματα ριζών μουριάς και φυκών και ρυθμίζουν σταδιακά τη μελάγχρωση του δέρματος χάρη στις βιταμίνες και τις ρίζες γεντιανής. Σκεφτείτε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και βρείτε ένα προϊόν ειδικά για εσάς.ΚΟΡΥΦΑΙΑ M·A·C PRIMER ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ FOUNDATION

Εφαρμόστε ένα primer της M·A·C στην επιδερμίδα σας πριν από τη ρουτίνα μακιγιάζ για να επωφεληθείτε από τα οφέλη της ανάλαφρης υφής του: ενυδατώνει, λειαίνει τους πόρους, τελειοποιεί την επιδερμίδα...

PREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME MOISTURE INFUSION
PREP + PRIME NATURAL RADIANCEMINERALIZE TIME CHECK LOTIONPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME FIX

Λειαίνει τους πόρους

-

Ελέγχει τη λιπαρότητα

-

Λειαίνει την επιδερμίδα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Illuminating primer

-

Ενυδατώνει

-

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Λειαίνει τους πόρους

-

Ελέγχει τη λιπαρότητα

-

Ματ τελείωμα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ενυδατώνει

-

Τονώνει την επιδερμίδα χάρη στην ενυδάτωση

-

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ


 

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ PRIMER;

Όταν προσθέτετε μια στρώση primer στο μακιγιάζ σας, σάς συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα προϊόντος και να την εφαρμόσετε αποκλειστικά στις περιοχές που το έχουν ανάγκη. Έτσι θα μειώσετε την ποσότητα προϊόντος που χρησιμοποιείτε και θα εξοικονομήσετε χρήματα! Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν εφαρμόζεται ομοιόμορφα στις περιοχές όπου το χρησιμοποιείτε, για να αποφύγετε τη συσσώρευση μακιγιάζ πάνω από αυτό.
Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το primer που έχετε επιλέξει στη ζώνη Τ για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Τα συστατικά κάλυψης θα αντιμετωπίσουν τους ανοιχτούς πόρους ή την έντονη υφή της επιδερμίδας. Όπως και με τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε το προϊόν καθώς η ζέστη που αναδίδουν θα διευκολύνει την απορρόφησή του από την επιδερμίδα επιτρέποντάς σας να ελέγξετε την ποσότητα που θα εφαρμόσετε. Ένα πινέλο ενδέχεται να απορροφήσει κατά λάθος υπερβολική ποσότητα προϊόντος καθιστώντας το λιγότερο αποτελεσματικό από το αναμενόμενο.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ PRIMER ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ;

Παρόλο που ένα primer περιέχει ενυδατικά συστατικά, ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να εφαρμόζετε μικρή ποσότητα  ενυδατικού προϊόντος για την επιπλέον ενυδάτωση ή τη συνεχή θεραπεία της επιδερμίδας. Μόλις παρατηρήσετε τα αποτελέσματα στο σύνολο του μακιγιάζ, δεν θα μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό.
Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας πρέπει να εφαρμόζονται σε ελάχιστη ποσότητα κάτω από το επιλεγμένο primer.

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας θα επηρεάσουν τις ιδιότητες οποιουδήποτε προϊόντος εφαρμοστεί πάνω από αυτά. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα και χρησιμοποιείτε πλούσια προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, εφαρμόζετε μικρή ποσότητα μόνο στα μάγουλα και αποφύγετε τη ζώνη Τ. Για οποιαδήποτε ρουτίνα μακιγιάζ, τα προϊόντα με βάση σε μορφή gel λειτουργούν καλύτερα κάτω από το μακιγιάζ καθώς ενυδατώνουν και λειαίνουν χωρίς το πρόσθετο βάρος μιας κανονικής κρέμας. Όταν χρησιμοποιείτε μικρές ποσότητες προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με βάση σε μορφή gel κάτω από το μακιγιάζ σας, το primer λειτουργεί σύμφωνα με το αναμενόμενο. Στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε σε μια πιο πλούσια ρουτίνα νυχτερινής περιποίησης της επιδερμίδας σας. Η επανόρθωση της επιδερμίδας λαμβάνει χώρα τη νύχτα, επομένως αυτό σημαίνει ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τα πιο πλούσια συστατικά.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ PRIMER